Sansehjørnet

Meditation som åndehul i hverdagen – og en invitation til dig

10. juni 2015
Meditation

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/stineschou.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 1278

 

Mit ophold i Spanien henover vinteren og foråret har bragt utrolig mange tanker med sig, omkring hvordan man kan leve sit liv, og om hvordan vi lever i Danmark. Når man kigger lidt på Danmark udefra, mens man sidder i et helt andet land, hvor tiden og tempoet er langsommere, bliver det ret tydeligt, hvor usandsynligt travlt vi har i Danmark. For travlt. I en tæt pakket hverdag giver vi os alt for sjældent tid til at stoppe op, trække vejret og mærke efter. Det kender jeg fra mig selv, sådan som min hverdag så ud før i tiden.

 

Det er mit indtryk, at mange kæmper med at finde nok åndehuller i deres liv, og følgelig får svært ved helt at mærke sig selv, når alting går så stærkt. Samtidig lever vi i et samfund, hvor vi det meste af tiden er “oppe i hovedet” frem for i kroppen, og vi træffer ofte beslutninger med hjernen frem for hjertet. Det betyder, at vi ofte vægter, hvad der virker fornuftigt at gøre i en situation, frem for hvad mavefornemmelsen siger, fordi vi ikke er så trænede i at lytte til kroppen, følelserne og intuitionen og anerkende vigtigheden af dette. Her kan meditation kan være en god aktivitet i en travl hverdag, fordi meditation åbner vejen ind til hjertet, hjælper dig med at komme i balance og gør det lettere at mærke dig selv. Dermed bliver det også lettere at træffe beslutninger, som er rigtige for dig i dit liv.

 

Igennem mange år har jeg selv brugt meditation som en metode til personlig udvikling, og det og det har bl.a. gjort mig i stand til bedre at håndtere stress, at være mere i nuet med mine børn og mand og hjulpet mig med at træffe de rigtige valg i min hverdag. De seneste par år har jeg intensivt udviklet min meditationspraksis, og er bl.a. blevet undervist inden for kroppens energisystem med de 12 chakraer. Det er bl.a. den læring, jeg nu gerne vil give videre til andre, som også ønsker at lære at meditere og arbejde med sig selv på et spirituelt plan. Jeg starter derfor nu et meditationsforløb op for begyndere, og jeg vil gerne invitere dig med. Skriv til mig, hvis det er noget for dig.

 

Om forløbet:

Meditationsforløbet består primært af guidede meditationer og lægger vægt på at skabe en større bevidsthed omkring følelser, sansning og intuition samt en øget bevidsthed om kroppen og dens energisystem.

 

Forløbet starter torsdag den 25. juni og løber over 8 gange.

 

Datoer:

Torsdag den 25. juni

Torsdag den 2. juli

SOMMERFERIE

Torsdag den 6. august

Torsdag den 13. august

Torsdag den 20. august

Torsdag den 27. august

Torsdag den 3. september

Torsdag den 10. september

 

Tid: kl. 20.45 – ca. kl. 22.15

Sted: I mit hjem på Spicavej 32, 8270 Højbjerg (v. Aarhus)

Gruppen rummer max 6 deltagere.

 

Forløbets pris: 600 kr. pr. person.

Første gang er gratis. Herefter er tilmeldingen bindende.

Tilmelding: kvistgaardstine@gmail.com

 

Hvis du har lyst til at bringe meditation ind i din hverdag, så skriv en mail til mig og tilmeld dig.

 

Kærlig hilsen

Stine

 

[contact-form]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Follow stineschou.dk